Få den bedste emaljering af badekar/emaljering badekar

24 august 2020 Astrid Pedersen

Hvis du er typen som sætter pris på et langt, varmt karbad i ny og næ er du sikkert glad for dit badekar. Altså såfremt dette er skinnende rent og forsynet med en intakt emalje på indersiden. I modsat fald kan dit badekar godt gå hen og blive uappetitligt og faktisk direkte uhumsk.

En slidt emalje giver anledning til misfarvninger og grimme skrammer og ridser. Ser dit badekar sådan ud er det på høje tid at overveje en grundig renovering i form af en effektiv reemaljering.

Hvad er reemaljering?

Reemaljering er en proces ved hvilken dit badekar får en skinnende ny emalje på indersiden. Når du vælger at lade Ny Emalje forestå reemaljering kan du være sikker på at dit badekar kommer til at stå som nyt igen.

Ved reemaljering slibes dit badekar helt i bund, og diverse ujævnheder så som revner, huller og skrammer udjævnes ved hjælp af spartling. Dernæst slibes karrets inderside grundigt. På den måde bliver dit badekar fint og glat på indersiden, klar til at modtage først grunder og dernæst sluttelig den nye emalje.

Emaljen, som består af en blanding af uretan og akryl, sprøjtes på i tynde lag med en sprøjte pistol. Således minder reemaljering lidt om autolakering – og lige som du altid ville overlade opgaven med lakering af din bil til de professionelle, bør du også lade dygtige fagfolk varetage reemaljering af dit badekar.

Ny Emalje har igennem mange år specialiseret sig inden for renovering af badekar, spa bade, håndvaske og andre emaljerede emner. Derfor kan du trygt vælge at lade Ny Emalje reemaljere dit gamle slidte badekar. Du vil med sikkerhed få et smukt og holdbart resultat – og et badekar som kan bruges til lange, varme karbade i mange år fremover.

Du kan læse mere, og kontakte Ny Emalje, via hjemmesiden https://www.ny-emalje.dk/emaljering-af-badekar/