Få et ungdommeligt look med filler

10 maj 2021 Astrid Pedersen

Er du utilfreds med måden, hvorpå dit ansigt er begyndt at synke sammen med alderen? Så kan du overveje en behandling med filler.

Hvad er filler?

Filler er et materiale som for størstedelens vedkommende rent faktisk består af vand og indeholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen og er en slags gel som gradvist optages i huden ad naturlig vej. Når filler med hyaluronsyre indsprøjtes i huden vil denne fyldes ud på strategiske steder. Filleren vil ikke ligge som et implantat med indgå naturligt i hudens struktur. Og i løbet af tre måneder til et år vil filleren være forsvundet igen afhængig af hvor den er lagt.

Hvordan anvendes filler?

Filler indsprøjtes i små mængder i huden, som regel i ansigtet, på steder hvor denne kunne trænge til et løft eller en markering. Det er især populært at få lagt filler langs med kindbensbuen for at markere dette område yderligere, og for på den måde at løfte den underste del af ansigtet.

Tindingerne er også et område som mister volumen med årene, og her er det også et hit at få lagt lidt filler ind i ny og næ typisk vil filler i kindben og tindinger have en længere holdbarhed end filler i læberne da der ikke er så megen mimik i netop disse områder.

Mange vælger også at få markeret kæbelinjen eller hagen med filler – og så kan filler skabe symmetri i ansigtet hvis den ene side hænger lidt mere end den anden. Filler kan udjævne furen mellem næsefløje og mundvige. Og endelig kan filler selvfølgelig bruges til at skabe volumen i smalle læber så de bliver mere fyldige.

Hvor kan jeg få behandling med filler?

Den københavnsk baserede skønhedsklinik Inviocare tilbyder alle typer behandling med filler og Botox – klik ind på https://inviocare.com/behandling/filler/ og læs mere.