Få hjælp til bogholder opgaverne hos en dygtig revisor

05 april 2021 Astrid Pedersen

Som indehaver af en nystartet eller ekspanderende virksomhed har du med stor sandsynlighed brug for kyndig hjælp til at sikre at alt hvad der handler om skat og moms er 100% i orden. Til dette formål har du brug for en dygtig revisor – og er din virksomhed beliggende i Silkeborg eller omegn kan du med fordel vælge Vestergaard Regnskab & Rådgivning.

Hvordan kan Vestergaard Regnskab & Rådgivning hjælpe mig?

Vestergaard Regnskab & Rådgivning står til rådighed med alt hvad der hedder hjælp til regnskab og bogføring i din virksomhed.

Bag Vestergaard Regnskab & Rådgivning finder du den dygtige og erfarne Bent Vestergaard som med over halvtreds år på bagen inden for revisor branchen har de stærkeste forudsætninger for at kunne yde den bedste rådgivning til netop din virksomhed. Bent Vestergaard har blandt andet tilbragt hovedparten af sin karriere som partner i et stort velrenommeret revisions hus i Viborg og kender således området og erhvervslivet i og omkring Viborg særdeles godt.

Gennem otte år sad Bent Vestergaard som formand for Danske Revisorer, en forening som nu om stunder er kendt under navnet FSR Danske revisorer, og som er Danmarks største revisor forening. Der ud over bestred Bent Vestergaard gennem fjorten år en plads i den nu nedlagte Revisorkommission hvor han tjente som rådgiver for såvel Erhvervsministeriet som for Erhvervsstyrelsen, og har arbejdet som opgaveforfatter og censor ved både skriftlige og mundtlige revisor eksaminer.

Din virksomheds økonomiske drift er således i de bedste og mest professionelle hænder når du overlader ansvaret herfor til revisor Bent Vestergaard. Hos Vestergaard Regnskab & Rådgivning kan du få hjælp til styring af regnskab og udfærdigelse af budget, løbende bogføring inklusive moms regnskab, lønkørsel og udstedelse af fakturaer, samt selvfølgelig rådgivning omkring virksomhedens finansielle og skattemæssige dispositioner.

Du kan læse mere om Vestergaard Regnskab & Rådgivning og Bent Vestergaard, og kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden https://vestergaardrr.dk/