Få hjælp til det vanskelige forhold med parterapi i Hellerup

27 august 2020 Astrid Pedersen

Er der gået skår i familie idyllen – og er du efterhånden nået til et punkt hvor du ikke mener de bare kan klinkes? Så kan det være at du og din partner skal overveje parterapi.

Hvornår er parterapi relevant?

Parterapi er relevant for jer som mener at parforholdet stadig er værd at redde. Det kan være at I stadig elsker hinanden men har svært ved at finde frem til forelskelsen eller gnisten. Det kan også være at en af parterne har brudt det tillids bånd som bør herske i et parforhold – for eksempel ved utroskab, eller ved på anden måde at være gået bag den anden parts ryg.

Mange par, som opsøger en parterapeut, gør det for at styrke allerede eksisterende bånd som er under optrevling, og for at videre udvikle parforholdet så det bliver mere modstands dygtigt og endnu stærkere. Og endelig er der de par som endegyldigt har besluttet sig for at afslutte forholdet men har brug for hjælp til at gøre dette på anstændig og ordentlig vis.

Det kan for eksempel dreje som om forældre som søger at forblive venner efter at de er gået hver til sit, for børnenes skyld. Her vil en parterapeut kunne hjælpe med såvel afrunding af forholdet og afslutning herpå samt med de redskaber som hver enkelt part har brug for i forbindelse med fremtidige gnidninger – for eksempel nye kærester, flytning eller ændringer i samværet.

Hos en parterapeut vil I kunne få et bredere perspektiv på hvad det vil sige at leve hver sit liv og stadig være forbundet gennem de fælles børn. Og det vil gavne såvel jer selv som børnene.

Hvor kan vi gå i parterapi i Hellerup?

Søger du og din partner en dygtig parterapeut i Hellerup kan I med fordel vælge Camilla Wisøfeldt. Du kan læse mere, og booke tid online, på camillaw.dk