Få hjælp til installering af varmepumper i Vejle

04 august 2022 admin

editorial

Hvis du er på udkig efter en effektiv og miljøvenlig måde at opvarme dit hjem på, kan du overveje en luft til vand varmepumpe. Denne type varmepumpe kan bruges som et alternativ til et fyr og kan levere opvarmning til varmt brugsvand og cirkulationsvand.

I dette blogindlæg kan du blive klogere på fordelene ved at bruge en luft til vand varmepumpe og sammenligne den med en kedel. Du kan også læse mere om, hvilken type hjem der er bedst egnet til en luft til luft varmepumpe.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er en enhed, der bruger luftens varme til at opvarme vand. Pumpen indeholder et kølemiddel, som fordamper ved lave temperaturer og kondenserer ved høje temperaturer.

Når kølemidlet fordamper, absorberer det varme fra luften omkring det. Kompressoren sætter derefter kølemidlet under tryk, hvilket får det til at kondensere og frigive sin varme. Denne varme bruges til at opvarme vand i en spole inde i pumpen.

varmepumper Vejle

Den største fordel ved at bruge en luft til vandvarmepumpe er, at den er meget mere effektiv end et fyr. Faktisk kan en luft-til-vand-varmepumpe give op til 50 % mere varmeeffektivitet. Det betyder, at du kan spare penge på din energi regninger, og samtidig gøre dit for at reducere dit CO2-fodaftryk.

En anden fordel ved en luft-til-vand-varmepumpe er, at den kan bruges til at opvarme alt det vand, du skal bruge til opvarmning af din bolig samt vask og rengøring. Det betyder, at du kan bruge den til at opvarme dit hjem og din varmtvandsforsyning på samme tid. Og hvis du har gulvvarme, kan en luft-til-vand-varmepumpe nemt opvarme vand i gulvvarmenettet.

Hvor kan jeg købe luft til vand varmepumper i Vejle?

I Vejle finder du Køleteknikeren, som vil kunne hjælpe dig med at vælge, indkøbe, montere og installere din nye luft til vand varmepumpe. Klik ind og få yderligere information på Køleteknikerens hjemmeside – læs mere på koleteknikeren.dk