Få malet din lejlighed af en maler

18 maj 2020 Lotte Hindsberg

Hvis du lige som mig bruger hele kroppen, når du maler så både fødder og hår er smurt ind i maling, kan du også som jeg overveje om det ikke ville være en god ide at få en professionel maler til at male næste gang i stedet for selv at gøre det. Samtidig er det næsten umuligt at undgå at der kommer pletter på gulvet. Selvom du har dækket af noget som omhyggeligt. En maling af lejlighed tager tid og koster enten en del ferie eller også mange aftener og weekender, hvor man bor i malerrod.

Få råd og vejledning

Udover det rent praktiske at du ikke selv skal male og derfor kan bruge din tid på noget andet, er der flere andre fordele ved at få en maler til at male din lejlighed. Du kan gøre god brug af din malers uddannelse og erfaring. Især hvis du gerne vil have lidt farver på væggene, end den hvide der har været brugt de sidste mange år. Ved hjælp af farver kan du optisk ændre opfattelsen af rummet. Du kan få det til at virke større, mindre, højere til loftet eller lavere. Det er også vigtigt at du tager forbehold til hvordan lyset falder ind i rummet. Det er nogle af de ting du med fordel kan få råd og vejledning af din maler, så du sikre dig at du får de helt rigtige farver til din lejlighed.

At finde den rigtige maler

Med mindre du allerede kender en god maler eller har fået en anbefalet kan det godt betale sig at bruge den tid det er nødvendigt for at finde den rigtige. I gennemsnit maler de fleste en gang hver 10ende år, så det er lang tid at kigge på noget som man ikke er helt glad for. Kontakt derfor mindst 3 malere for at sikre at du finder den rigtige.