Få nærmest nye gulve med gulvafslibning

Få nærmest nye gulve med gulvafslibning

Hvor meget støv kommer der ved en gulvafslibning?

Overvejer du at få slebet dine gulve, så de kommer tilbage til det flotte oprindelige look? Men er du lidt nervøs for, om det kommer til at støve meget?

Det støver selvfølgelig en del. Det er effektive maskiner, som der bliver benyttet, og de skaber selvsagt en masse fine små partikler, når de bearbejder træets overflade. Og ja – der kommer en hel del støv.

Men det skal du ikke være nervøs for, og det skal absolut ikke holde dig tilbage fra at få sat projektet igang. Når du henvender dig hos en professionel gulvafsliber, så sørger den dygtige fagmand nemlig for at fjerne tæt på 100 % af støvet. De første 95 % af støvet bliver fjernet gennem de maskiner, som benyttes til selve afslibningen.

Resten støvsuger din gulvmand op med en støvsuger, når afslibningen er slut. Muligvis kan der efterfølgende ligger en lille smule tilbage på bordoverflader, men det er lige til at tørre væk med en våd klud.

Og efter ganske kort tid, så skal du blot nyde dine flotte nye gulve uden at tænke på, om hele stuen nu er blevet støvet til, for det er ikke tilfældet.

Så nyd dine flotte gulve helt uden at få støv på hjernen.