Få professionelle til at hjælpe dig med at lave videoer til virksomheden

05 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Vil du gerne i gang med at lave videoer til virksomheden, kan det være fristende, at du starter i det små, for eksempel med bare at optage dem på mobilen. I det tilfælde behøver du jo ikke at have en masse penge op ad lommen for at få produceret videoerne. 

Det er dog en god ide, at du overvejer grundigt, om det vil være det værd. For det er jo ikke sikkert, at du selv kan producere en video, der ser helt så professionel og troværdig ud, som du gerne vil have. Dermed kan det ende med, at du ender med at spilde din tid på nogle videoer, der ikke øger salget i din virksomhed. 

Derfor kan det være en langt bedre ide, at du får nogle professionelle til at hjælpe dig. Det koster selvfølgelig nogle flere penge, men de kan så også sikre, at du får et godt resultat, der fanger folk med det samme. 

Leder du efter nogle, der kan stå for videoproduktion i København, kan du for eksempel se nærmere på CPH Live. De har stor erfaring med at lave videoer til andre, og du kan derfor være sikker på, at du får et godt resultat, når du bruger dem. 

videoproduktion København

Videoer øger salget 

Selvom det måske kan være lidt svært for dig at investere mange penge i en video, viser undersøgelser, at det er det hele værd for dig. En video øger nemlig købelysten med 97 %. Der vil altså være langt flere, der har lyst til at købe dine produkter, efter de har set en video om dem frem for, hvis de har set en annonce eller læst en artikel. Sandsynligheden taler altså for, at du får din investering i videoer igen meget hurtigt. Det vil derfor være en kæmpe fordel for dig at få skabt nogle videoer hurtigst muligt.