Find et kursuslokale centralt i Danmark

06 juni 2020 Astrid Pedersen

Ind imellem er det rart at komme væk fra arbejdspladsen og ud i et nyt miljø. Mange ledere benytter derfor muligheden for at leje kursus lokaler ”ude i byen” – og gerne et sted hvor man ikke behøver at bekymre sig om oprydning, rengøring, madlavning og andre dagligdags gøremål. På den måde kan deltagerne holde fuldt fokus på kursets eller seminarets indhold, og dermed få mere ud af det.

Hvor kan jeg finde et velegnet kursuslokale på Fyn?

Hvis du leder efter et centralt beliggende kursus og konference center hvor du kan leje dig ind i et rummeligt kursuslokale, kan du med fordel tjekke HUSET i Middelfart.

HUSET i Middelfart er et af Danmarks største kursus og konference centre, og har måske landets mest centrale beliggenhed. HUSET i Middelfart ligger, som navnet antyder, i Middelfart – tæt på den fynske motorvej og med masser af plads til såvel kurser og seminarer som til større konferencer og messer. Hos HUSET i Middelfart finder du en stor variation af kursus og møde lokaler i alle størrelser – lige fra de helt små grupperum til de store auditorier. Du kan således afholde dit kursus eller din konference hos HUSET i Middelfart uanset om I er fem eller hundrede deltagere.

HUSET i Middelfart sørger gerne for forplejning til møderne såvel som imellem og efter disse. Den lækre cafe og HUSET i Middelfarts gourmet restaurant disker op med morgenmad frokost og aften menu samt snacks, te, kaffe og vand til gæsterne.

Du kan vælge at booke værelser på det til HUSET i Middelfart hørende business hotel, hvor du finder 70 velindrettede værelser med alle moderne faciliteter. Business hotellet kan bookes i forbindelse med møder og konferencer eller i forlængelse af festligheder. Samtlige værelser er udstyret med eget bad og toilet samt tv og direkte udgang til grønt område.

Du kan læse mere om HUSET i Middelfart på huset-middelfart.dk