Garanti for kvalitet hos Club iSmoke

Som bruger af e-cigaret kan det være rart at tilknyttes en forhandler, som man med sikkerhed ved udelukkende handler med kvalitetsprodukter. Dette er netop tilfældet med den online forhandler Club iSmoke, som sætter kundernes behov og ønsker om garanteret kvalitet i centrum.

Club iSmoke er webforhandler af et udvalg af forskellige e-cigaret-pakker, som dækker alt fra basisløsninger til mere udvidede e-cigaret-sæt. Der er mulighed for at vælge forskellige nikotinstyrker, men derudover er Club iSmoke’s produkter simpelt opbygget af et filter og et genopladeligt batteri. Med e-cigaretten indånder man blot vanddamp, og produkterne er derfor både optimale til de, der ønsker at stoppe med at ryge de ordinære og skadelige tobakscigaretter, samt de damprygere, som blot ønsker den højeste kvalitet, hvilket er et kendetegn for Club iSmokes produktsortiment. 

Club iSmoke sælger produkter, som er registreret hos og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. Og dette er blot én af de kvalitetsgarantier, man som kunde hos dem kan vide sig sikker på. Blandt andet gennemgår produkterne en lang række tests, både under og efter endt produktion, så man kan være sikker på, at man ikke modtager et defekt produkt med sikkerhedsrisikoer. Skulle der alligevel findes en fejl i produktet, man modtager, kan man let, hurtigt og uden omstændigt papirarbejde få ombyttet sit produkt til et nyt. 

Derudover er det helt generelt vigtigt for Club iSmoke, at kunderne er tilfredse med de købte produkter. Denne tilfredshed går for Club iSmoke udover blot at handle om, hvorvidt produktet fungerer – det handler nemlig også om, om produktet lever op til alle forventningerne. Derfor har man ved køb af Club iSmoke’s Startsæt en 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Hvis produktet ikke lever et hundrede og ti procent op til forventningerne, kan man som kunde få returneret alle pengene.  

Sidst – men ikke mindst – tror Club iSmoke ikke på at manipulere med priserne for at skabe et indtryk af, at man som kunde pludselig kan spare mange penge under et udsalg. Priserne sættes i stedet så lavt som muligt fra start, så man i Club iSmoke til alle tider har den optimale leverandør af e-cigaretter. Ønsker man at spare penge, kan det dog også let opnås, hvis man tilmelder sig Club iSmoke’s fordelagtige kundeklub.

Så er man som fast eller begyndende damp-ryger på udkig efter en forhandler, der går op i at tilbyde den højeste kvalitet til en fair pris, og ikke mindst med en fordelagtig garantiaftale, er siden clubismoke.dk/ uden tvivl et besøg værd.