Hvordan foregår hypnose?

18 august 2021 Astrid Pedersen

Hypnose, eller hypnoterapi som er den korrekte betegnelse for hypnose brugt i terapeutisk øjemed, foregår derved at subjektet bringes i en let trance.

Du skal ikke være bange for at være bevidstløs under denne form for trance. Når du er i trance kan du høre og fornemme alt hvad der foregår omkring dig.

Der er tale om en tilstand som minder meget og det tidligste søvn stadie – altså den rare og behagelige følelse du har i kroppen lige inden du falder i søvn. Kroppen er ubevægelig og føles ganske tung og afslappet. Og tankerne kan have en tendens til at flakke rundt, lige som du måske oplever drømmeagtige billeder.

Når du befinder dig i en let trance, og samtidig er i trygge omgivelser, vil du bevæge dig ind i en suggestiv tilstand. Alle de bevidste forsvarsværker, som i det daglige beskytter din underbevidsthed, vil være åbne. Det betyder at din hypnoterapeut vil kunne tilgå dit underbevidste sind.

Det er her du lagrer de oplevelser som giver anledning til de overbevisninger du lever efter. Når en hypnoterapeut kan tale direkte til underbevidstheden kan han eller hun så at sige ”skyde genvej” til denne afdeling af din psyke uden først at skulle parlamentere med dit bevidste sind.

Forandringen foregår således indefra. Du vil opleve at de ændringer, du ønsker, sker meget hurtigere end hvis du udelukkende begiver dig af med traditionel samtale terapi. Og dette kan være endog særdeles motiverende i sig selv.

Hvor finder jeg en dygtig terapeut til hypnose i Haderslev?

Hvis du drømmer om at skabe effektive forandringer i dit liv kan du således med stor fordel kontakte en lokal hypnoterapeut. I Haderslev finder du den dygtige og erfarne Nicole Hertz, som igennem mange år har hjulpet klienter til bedre selvværd, effektivt vægttab, rygestop og mange andre mål.

Du kan læse mere på nicolehertz.dk