Inspiration til Ny Nordisk Mad, sunde juicer og chokoladekage til den søde tand

Sætter du stor pris på lækker og velsmagende Ny Nordisk Mad, og foretrækker du sunde juicer og smoothies, fordi de giver dig et energiboost og en følelse af velvære, som du kan leve højt på hele dagen? Så finder du spændende inspiration og viden om Ny Nordisk mad og dejlige juicer på http://juicycph.dk//. Ny Nordisk Mad er, som navnet antyder, fremstillet at skønne nordiske kvalitetsråvarer, der er fremstillet lokalet. De lækre retter følger årstidernes gang, og det er meget miljøvenligt, at der ikke skal flyves dyre råvarer og ingredienser ind fra udlandet, når man laver Ny Nordisk Mad. Det er sunde og fedtfattige råvarer, og som smager godt, og der anvendes f.eks. forskellige krydderurter. Ny Nordisk Mad henter i nogle tilfælde også inspiration fra udlandet, hvor krydderier erstattes med nordiske krydderurter.

Få et energiboost med sunde juicer og smoothies

En sund juice eller smoothie fra morgenstunden kickstarter din dag og giver dig en følelse af energi og velvære. Juicer kan være sprængfyldt med sunde vitaminer og antioxidanter, når de sammensættes på den rigtige måde, og du kan lade dig inspirere af de forskellige blogindlæg. Eksempelvis kan du lave en fedtfattig smoothie ved at anvende skyr i stedet for yoghurt. Et andet godt råd lyder at pifte din smoothie op med ingefær eller mynte. Har du lyst til is om sommeren, kan du i stedet for flødeis vælge at lave en sund og lækker slushice, som også slukker tørsten bedre. En anden måde at få sunde antioxidanter på er at drikke grøn te. Undersøgelser viser, at hvis man drikker to kopper grøn te om dagen, så får man lige så mange antioxidanter, som hvis man spiser fem portioner frugt og grønt.

Chokoladekage til den søde tand

Har du en sød tand og elsker chokoladekage, så finder du mange gode ideer til, hvordan du kan variere din chokoladekage. Du kan f.eks. bage en kiksekage, hvis du gerne vil prøve en mere sprød chokoladekage, eller du kan bage en chokoladekage med hvid chokolade, som gør den mere mild i smagen, end hvis der er mørk chokolade i. Du kan også give din chokoladekage et ekstra pift ved at putte lakrids i, som giver en lækker kontrast. Is eller frugtstykker smager også dejligt sammen med chokoladekage, og du finder utrolig mange varianter af fløde- og sorbetis, ligesom du kan vælge f.eks. hindbær, jordbær eller brombær til chokoladekagen. Server din yndlingsis eller yndlingsfrugt sammen med et stykke chokoladekage på en varm sommerdag, og det vil også vække glæde og begejstring hos dine gæster.