Købers interesse varetages af en boligadvokat

I forbindelse med køb af egen bolig er ikke alle klar over, hvor stor en rolle en boligadvokat bør spille for, at man som køber kan gøre en sikker og retfærdig handel. Mange er af det indtryk, at det kun er nødvendigt med juridisk hjælp, når det kommer til at skrive skødet. Men det er langt fra fornuftigt først at involvere professionelle rådgivere i denne sidste fase af boligkøbet. For med en boligadvokat med ind over så tidligt som muligt i købsprocessen, kan man som køber være sikker på, at man ikke overser noget vigtigt undervejs i de mange juridiske papirer og processer. Det er altafgørende med en sådan tidlig vejledning af en professionel, som har mange års erfaring.

Hos Hviid Advokater er det netop en sådan vejledning, du vil opleve. Hviid Advokater en en professionel advokatvirksomhed, med mere end 27 års erfaring indenfor området, og som med sine specialiserede boligadvokater er klar til at vejlede og svare på ethvert spørgsmål, du måtte have. 

Med en boligadvokat fra Hviid Advokater kan du være sikker på, at dine interesser varetages. Som køber af bolig kan det være svært at gennemskue de mange dokumenter, der skal underskrives, og aftaler, der skal indgås – dette ikke mindst, fordi mange aktører i en bolighandel agerer på baggrund af egne interesser. Eksempelvis vil en ejendomsmægler selv kunne tjene en provision på at sælge dig et lån eller en forsikring. Mægler er desuden hyret af sælger, og har derfor ikke købers interesse som sin førsteprioritet, da mægler kun kan rådgive én part i en bolighandel. Men med en boligadvokat fra Hviid Advokater sikres du som køber uvildig vejledning og vurdering af din situation, som sætter dine interesser i centrum for købet. Din situation tages i betragtning og vurderes nøje af en boligadvokat med stor erfaring, som på denne kan give dig den hjælp til eksempelvis lån, som passer lige netop dig bedst. 

Med en boligadvokat kan du altså trygt ånde lettet op ved tanken om, at dine interesser varetages bedst muligt. Og ved at hyre en boligadvokat forsikres du desuden også af advokatens ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring betyder, at du ikke kun er sikret af boligadvokatens kompetence og store viden indenfor området. For hvis din boligadvokat imod al sandsynlighed skulle overse noget i de juridiske aftaler, han eller hun er hyret til at overse, så dækker advokatens egen ansvarsforsikring. Du kan derfor trygt stole på, at en uvildig og kompetent boligadvokat har din sag som sin højeste prioritet – og, hvis uheldet skulle være ude, at du stadig er dækket ind uanset hvad. 

Se med her, og hør mere om Hviids boligadvokat.