Lad det lokale VVS firma i Dragør hjælpe med renoveringen

Skal badeværelset renoveres og skal der i denne forbindelse ændres på VVS installationerne? Så skal der en autoriseret VVS installatør på banen.

Hvornår har jeg brug for en autoriseret VVS installatør?

Du har brug for en autoriseret VVS installatør når der skal udføres ændringer på de faste VVS installationer. Dem må du ifølge gældende dansk lovgivning nemlig ikke selv udføre. Skal du for eksempel have flyttet et afløb eller monteret et væghængt toilet er dette en opgave for en autoriseret VVS installatør – og er du bosat i Dragør kan du med fordel vælge Claus A. Axmark VVS.

Hvorfor skal jeg vælge Claus A. Axmark VVS som min VVS mand i Dragør?

Claus A. Axmark VVS er et lokal VVS firma som servicerer det meste af Amager inklusive Dragør, Sundby, Tårnby og Kastrup.

Hos Claus A. Axmark VVS får du, foruden en på én og samme tid professionel og personlig service, hurtig udrykning hvis uheldet er ude. Det kan for eksempel være et vandrør der er sprunget. Her er det vigtigt at hjælpen kommer omgående, da de efterfølgende skader således i videst muligt omfang begrænses.

Der ud over yder Claus A. Axmark VVS assistance i forbindelse montering og udskiftning af toiletter, håndvaske og badekar når dit badeværelse skal moderniseres. Claus A. Axmark VVS forestår alt hvad der hedder tilslutning af vand og afløb, lige som du også hos din autoriserede VVS installatør kan få assistance hvis du skal have trukket rør til – og opsat – udendørs haner i din have.

Du kan også altid kontakte Claus A. Axmark VVS hvis der er behov for fejlfinden på vand eller varme installationerne. Og så hjælper Claus A. Axmark VVS gerne med reparation og udskiftning af såvel blandings batterier som af gamle eller beskadigede rør.

Du kan læse mere om Claus A. Axmark VVS, og kontakte virksomheden direkte, via hjemmesiden https://caavvs.dk/vvs-dragoer/