Lad din lokale maler på Frederiksberg sætte boligen flot i stand

19 november 2020 Astrid Pedersen

Er du netop blevet den lykkelige indehaver af en andel eller en ejerlejlighed på Frederiksberg – eller måske endda et af de eftertragtede byhuse i den attraktive kommune? Så kan du sikkert dårligt vente med at få nøglerne i hånden og flytte ind.

Der er også rigtig meget at glæde sig til når man sådan pludselig skal til at friste en tilværelse som borger på Frederiksberg. Kommunen, som i praksis er en centralt placeret bydel i Storkøbenhavn, er et sandt overflødighedshorn af kulturelle tilbud, skøn arkitektur og masser af flotte og spændende butikker.

Men inden du begynder at rykke flyttelæsset på plads i stuer og værelser bør du overveje om ikke det var en god idé at få overstået istandsættelse af huset eller af lejligheden først. En sådan er trods alt lettere at gennemføre mens boligen står tom. Og har du været på jagt efter drømmehuset eller ønskelejligheden i månedsvis kan du nok også godt vente det par uger en indvendig maling og en afslibning af gulvene tager.

Lad en dygtig og erfaren maler på Frederiksberg varetage malerarbejdet

Hvis du ønsker at det færdige resultat af renoveringen skal være smukt og holdbart bør du overlade arbejdet til faglærte håndværkere. En rutineret gulvmand vil uden problemer kunne få boligens trægulve til at stå som nye med en grundig gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling. Og en maler – eller måske flere af slagsen – vil kunne få væggene til at stråle om kap med det nyslebne gulv.

Den helt store fordel ved at lade professionelle malere varetage opgaven med indvendig maling af boligen er at du selv slipper for besværet – og at dygtige fagfolk med garanti vil kunne frembringe et flottere resultat end du selv.

Du kan finde dit lokale malerfirma via Malerkanonen – klik ind og læs mere på Malerkanonen.dk.