Modtag rådgivning af din boligadvokat

04 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Da de færreste køber og sælger deres bolig mere end et par gange, opnår de næppe den nødvendige erfaring til, at det er noget de med fordel selv kan gøre, frem for at få råd og vejledning af en boligadvokat.

Udover at der kan være mange penge at spare ved at modtage rådgivning fra en boligadvokat, er det for de fleste den største økonomiske handel gør i løbet af deres liv. Det betyder, at hvis du gør en dårlig handel, kan det have stor betydning for dig i mange år fremover. Du kan læse mere her https://eboligadvokat.dk/koberradgivning-advokat-koberradgivning-pris/.

eboligadvokat

Bliv klogere med den rette rådgivning

Som nævnt er et boligkøb som regel din største økonomiske handel i dit liv og derfor er det så vigtigt, at alt går rigtigt for sig, så du ikke risikere at din bolig går på tvangsaktion. Derfor kan du med fordel hyre en boligadvokat, fra det tidspunkt du seriøst overvejer at købe en ny bolig og få ham til at rådgive dig igennem hele boligkøbets faser. 

Lige fra når du går i banken og skal forhandle dig frem til betingelserne til et boliglån. Her kan der være mange penge at spare ved at modtaget den rette rådgivning, så du kommer godt forberedt til at forhandle med din bankrådgiver.

Husk at det er din bankrådgivers job, at sikre at banken og ikke dig får den bedste handel. Du kan overveje at overlade forhandlingerne til din bankrådgiver. Han er erfaren, når det drejer sig om at forhandle. Selv små fordele til din fordel, vil over en periode over 30 år have store økonomiske fordele.

Giver din bank dig ikke de bedste betingelser, kan din boligadvokat rådgive dig, til hvilke andre banker eller afdelinger du med fordel kan besøge og ansøge om et lån.

Du kan også med fordel få din boligrådgiver til at forhandle med sælger.