Økologisk te gør virkelig godt for kroppen – det er ikke humbug!

11 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Du himler måske med øjnene, når du hører sådan noget med, at det er godt for dig at få indtaget noget økologisk te.

For det første er te ikke rigtig… din kop te, men at det så ligefrem skal være økologisk, får det bare til at lyde som helse-fanatisme i dine ører, hvor folk sidder på deres hellige heste og føler sig bedre over ikke alene at drikke te, men at det så også er økologisk.

Så er det vel også fairtrade, lavet i hånden, bæredygtigt, fået plantet et træ som kompensation for de plukkede te-blade med videre.

Men så vidt behøver det slet ikke være, selvom det hurtigt kan kamme over til den slags, når man taler om at drikke te.

Te er bare godt for kroppen, og selvom det måske ikke ligefrem er noget, du begår dig meget i, så er det faktisk værd at prøve. Det er virkelig godt for dig.

Det er skønt at nyde en god kop økologisk te

Du synes måske ikke, der er så meget smag i te, men så er det fordi, du kun er blevet præsenteret for få muligheder for smagsvarianter, da du var yngre, eller du har haft en kedelig oplevelse med noget te, der er dårligt brygget.

For nu om dage findes der umanerligt mange former for te, så det kan måske tænkes, at du kan få din favoritsmag derude, hvis du først kigger sortimentet igennem.

Det kan være, du skal kigge efter det på nettet, hvis du ikke kan finde det ønskede te i en fysisk butik, men så er det bare med at gøre det.

Når du så ligefrem får fat i noget økologisk te, så ved du, at det er det bedste for kroppen, som du har fat i her, hvor der bestemt ikke er tilsat noget ukurant, som der er ukendt eller usundt for din krop.