Opdag verden med Rejseråd.dk

Hvor går din næste rejse hen? Er det dét, du er ved at finde ud af?

Det kan være uoverskueligt at vælge mellem jordklodens fantastiske destinationer i en verden, hvor det kun er et spørgsmål om timer, før du er på den anden side af planeten.

Heldigvis er der gode råd – og gode råd er ikke altid dyre! Rejseråd.dk er en gratis online service, der fungerer som en online rejseguide og kan hjælpe dig til at finde ud af, hvor turen skal gå hen næste gang.
Den meget overskuelige hjemmeside har korte og præcise beskrivelser af nogle af de allermest populære rejsedestinationer i hele verden.

Vil du for eksempel gerne vide mere om, hvad du kan opleve, hvis du rejser til Sydamerika?
Under ‘Sydamerika’-fanen, vil Rejseråd.dk foreslå dig otte forskellige lande, du kan læse mere om, heriblandt Brasilien og Peru.
Vælg det land, du gerne vil blive klogere på, og få tilbudt en oversigt over byer og seværdigheder, du ikke kan komme udenom på denne destination.

Vælger du Peru, bliver du præsenteret for fem forskellige steder, der vil være værd at rejse til – og hvilke hoteller og restauranter, der er i nærheden. Når man er i et fremmed land, er det uvurderligt at have god information og en online rejseguide, på sit eget sprog. Det er et pusterum og et sted at søge overblik, på et nyt sted hvor man måske ikke forstår, hvad der står på skiltene og hvad der bliver falbudt på gadehjørnerne. 

Det er dét, Rejseråd.dk er for rejsende danskere. Den online rejseguide er både oplagt at bruge hjemmefra som forberedelse til rejsen, men også mens man rejser, finder et sted med Wi-fi og har brug for at vide, hvad der egentlig er i nærheden af, dér hvor man er, eller hvad man kan forvente af den by, man nu befinder sig i.

Rejseråd.dk er utroligt let at finde rundt på, uden unødig tekst, mottoer eller informationer rundt på siden. Vælg bare kontinent → land → by eller seværdighed, og læs de korte afsnit om det pågældende sted.
Udover letlæselig tekst, har hjemmesiden også flotte billeder af de forskellige byer og destinationer, der er tiltalende at kigge på og vil gøre stedet let genkendeligt, når du endelig når frem til dit mål.

Kom i feriestemning og brug Rejseråd.dk til at planlægge din næste rejse! Rejseråd.dk kan selvfølgelig også kontaktes via deres hjemmeside, hvis du har brug for yderligere information.