Panasonic varmepumpe – Holder dig varm året rundt

12 december 2021 Athene Eriksen

advertorial

Panasonic varmepumper – God kvalitet betaler sig 

Har du brug for en ny varmepumpe til dit hjem? Så vil det være en fornuftig idé, at læse med her. En varmepumpe er nemlig en langtidsinvestering, da kostprisen + installationen af denne, hurtigt vil kunne blive en anelse pebret, når det kommer til den økonomiske del af sagen. Men faktisk er det ikke blot erhvervelsen af din nye varmepumpe, som vil have en effekt på din økonomi. Det er også de mere langsigtede aspekter, som eksempelvis forbrug og levetid, som vil have en stor effekt for din fremtidige økonomiske investering og situation. Så hvad skal du som kunde kigge efter, når du skal have installeret en ny varmepumpe? De 2 vigtigste ting er måske: 

• Tilbagebetalingstiden 
•T-Cap funktionen

image

Hvad menes der med tilbagebetalingstid og T-Cap funktion?

For at gøre det kort og simpelt, så blive tilbagebetalingstiden ofte også omtalt som SCOP-værdien. Dette informerer om hvor meget varme som selve pumpen producerer årligt, pr. kWh den bruger til formålet. Der er naturligvis nødt til at være et godt forhold imellem forbrug og produktion, for at dette kan gå op og blive til en solid investering. Dette er derfor også vigtigt at holde i baghovedet, som du begynder at bevæge dig igennem junglen af muligheder.

T-Cap funktionen, som Panasonic har valgt at kalde det, står for Total kapaciteten. Dette siger noget om hvor lavt temperaturerne kan nå at falde, før den påvirker din varmepumpes ydeevne. I mange tilfælde vil dette allerede være tilfældet ved -20 grader, hvorimod Panasonic’s revolutionerende teknologier, stadig ikke vil lade sig underkue af dette. 

Det kan derfor regnes nogenlunde således ud: 

Pris på varmepumpeinstallation + estimeret forbrugsbesparelse = Varmepumpens tilbagebetalingstid. Panasonic luft til vand varmepumpe, giver dig et reelt overblik og sikkerhed, mange år fremadrettet. Det er kvaliteten, som gør den store forskel.