Sådan kan du holde en god polterabend for kvinder

Sådan kan du holde en god polterabend for kvinder

Hvis din veninde skal giftes, skal du selvfølgelig finde på en god polterabend til hende. Det kan være lidt af en opgave, heldigvis er der fod mange tilbud til polterabend til kvinder. Det gør, at du nemt kan få arrangeret den helt rigtige aften for din veninde. Du bør altid tage udgangspunkt i, hvad din veninde godt kan lide, når du skal planlægge hendes polterabend. På den måde kan du være mest sikker på, at hun får en god dag – og det er jo hende, det handler om. 

Til nogle kvindepolterabender er det obligatorisk, at der skal være en mandestripper med. Det kan være et sjovt og frækt indslag, der kan være med til at sætte gang i festen. Det er typisk noget, der passer godt ind, når I har været i gang i nogle timer, måske efter at I har spist aftensmad, men inden I skal til rigtigt at feste. Der kan stripperen være med til at sætte gang i festen. 

Der er dog også nogle kvinder, der slet ikke er til det med mandestrip, hvis det gælder for din veninde, kan det være en god ide at finde på noget andet. Det er ikke godt, at du finder på en aktivitet, hvor din veninde ikke har det godt med det. Hvis du gerne vil have noget sjov med til polterabenden og nøgen mandehud, kan det være en god ide, at du hyrer en croquismodel i stedet. Der sidder I så og tegner tegninger af en nøgen mand. Det er også noget, der kan være rigtig sjovt. Der er flere mandestrippere, der også arbejder som croquismodeller. Al den smidighed, som de normalt bruger til deres dans, kan de altså også bruge, når de står model. Du kan for eksempel finde en på poledancer.dk. Det er en mand, der kan danse eller stå model, alt efter hvad I har lyst til.