Skarp tekstforfatter kan hjælpe dig med alle dine behov

Som mindre eller mellemstor virksomhed vil du ofte have behov for hjælp til at udarbejde tekster. Det kan være til din hjemmeside, til en brochure eller folder eller til noget helt tredje. Hvis du har brug for hjælp til det, kan det være en god ide at sætte en ekstern tekstforfatter på sagen. Det kan være med til at give dig en professionel tekst, samtidig med at du slipper for at skulle hyre en tekstforfatter eller opstarte en kommunikationsafdeling. Det er ikke sikkert, at der er arbejde nok til det endnu. 

Hvis du leder efter en dygtig freelance ordsmed, kan det være en god ide for dig at se på kristinahojholt.dk. Hun  er en dygtig tekstforfatter, der har mange års erfaring fra branchen. Hun har derfor styr på, hvordan en tekst skal skæres ud fra de forskellige målgrupper, som den henvender sig til. Det kan være folk, der gerne vil købe et køleskab, det kan være din medarbejdere, eller det kan være til et networkingmøde, hvor du gerne vil give det bedste indtryk af din virksomhed. 

Lige meget hvad dit behov er, kan Kristina Højholt hjælpe dig med at finde de helt rigtige og dækkende ord til det. Når du skal beskrive dig selv eller din virksomhed, kan det nogen gange være svært at finde frem til de helt rigtige ord. Det kan være, at du har helt styr på din elevatortale, hvor du kort beskriver din virksomhed, men at det er sværere for dig at sætte flere ord på. Måske har du alt for mange ord at sætte på. Det kan være, at du slet ikke kan begrænse dig.

Når det kommer til tekster, handler det om at finde en balance. De skal hverken være for korte eller for lange. Hvis de er for korte, får læseren ikke nok information. Hvis de er for lange, bliver læseren træt efter kort tid og gider ikke at læse videre. Bare det at se længden på en tekst kan virke afskrækkende i forhold til at læse den. Du bør derfor finde en tekstforfatter, der kan skære teksten på den helt rigtige måde. Det er altså ikke bare med de rigtige ord, men også med den rigtige længde. 

Derudover handler det selvfølgelig altid om at få tænkt din strategi og din branding ind i teksten. Det kan en professionel tekstforfatter som Kristina Højtholt også hjælpe dig med. På den måde kommer alle dine tekster til at sige det helt rigtige.