Smykkeform – Smykker til en hver anledning

09 juli 2020 Athene Eriksen

Smykke form – Lad dine drømme tage form hos os 

Vores erfarne, faglærte medarbejdere har siden 1971, hjulpet vores kunder med inspiration og til at finde de ideelle smykker til deres behov. Vi er en original guldsmedje og udfører både reparationer, samt fremstiller special-smykker, med unikke præg.

Hvad enten du har lyst til at skabe noget helt specielt til dig selv eller en du holder af, give dine gamle smykker nyt liv, eller se nyhederne fra din yndlings-designer, så finder du det hos os. Er der eksempelvis et smykke du engang så, som du ikke fik købt, men som ikke har forladt dine tanker siden? Bare rolig, du er ikke den eneste.

Hvis vi ikke finder noget tilsvarende eller noget endnu bedre, i vores allerede eksisterende sortiment, kan vi genskabe den for dig. Smykker er med til at give udtryk til din stil og er med til at give lidt mere farve på tilværelsen. En enkel halskæde kan være med til at lyse hele dit outfit op og tilføre klasse, elegance og særpræg. 

Vores ansatte er alle eksperter, inden for deres felt og vil kunne give dig professionelle råd og vejledning, fra start til slut. På den måde ved du at det smykke du tager med hjem, er et du vil værdsætte mange år fremadrettet, hvis ikke for evigt. Vi vægter god kvalitet og håndværk som de vigtigste omdrejningspunkter for vores forretning.

Vi vil være der til alt fra at informere om materialer, sten m.m. til at udføre reparationer og gøre dine kreative idéer til virkelighed. Hvis du søger noget smukt til dig selv eller forkælelse til nogen du holder af, så findes det du søger, med garanti i vores udvalg. 

Ønsker du at vide mere om vores brands, reparationer eller fremstilling af unikke smykker? Så kan du med fordel se med her, hvor du vil finde al den information og inspiration du ønsker: https://smykkeform.dk/