Tag stilling i tide

Det kan være svært at forholde sig til, at vi en dag ikke er her mere. Tanken om livets afslutning er generelt et svært emne, og det kan naturligvis være ubehageligt at tage stilling til. Én ting der dog følger med, når man går bort er, at ens arv skal fordeles blandt de efterladte, og her er et testamente den bedste måde at gøre det på, hvis du ønsker en anden fordeling end arveloven. Uanset om du er gift, single, har børn eller ikke har børn, så vil et testamente altid være en god idé. Det kan give de efterladte ro, da der på den måde er færre spørgsmål at tage stilling til i den ofte svære stund. Det er desuden et tegn på kærlig omsorg til de efterladte, at du på forhånd har taget stilling til de svære spørgsmål.

Der er derfor mange gode grunde til at udarbejde et testamente i tide, da det ligeledes også kan give dig ro, når du ved, at din formue og dine værdier bliver fordelt, som du har ønsket. Der er dog mange forskellige forhold og faldgruber, man skal være opmærksom på i udarbejdelsen af testamentet, men det kan en advokat hjælpe dig med. Advokaten kan blandt andet forudse situationer, som du ikke selv har overvejet samt komme med et bud på den mest optimale løsning. 

Rådgivning på højt fagligt niveau

Hvis du søger en advokat, der sætter dine behov i centrum, så er Hviid Advokater A/S anbefalesværdig. Deres advokater er specialiserede og erfarne, så du kan være sikker på, at rådgivningen er på et højt fagligt niveau. Dette er dog ikke ensbetydende med, at du bliver tabt i processen, da Hviid Advokater A/S forstår vigtigheden i at lytte til kunden og formulere i et sprog, der er enkelt og til at forstå. Derudover er der forståelse for, at det er de færreste, der bryder sig om at tænke på, at de en dag skal dø, så der er fokus på at lette processen, så den bliver nemmere at komme igennem. 

Endnu en fordel er, at Hviid Advokater A/S er meget åbne omkring deres priser, hvilket betyder, at du altid vil få en fast pris, inden arbejdet starter, så der ikke kommer uventede overraskelser oveni. Det er uforpligtende at få et tilbud og prisestimat, og de vil altid være ærlige omkring forventningerne til resultatet, tidshorisonten og prisen. 

Hviid Advokater A/S vil hjælpe dig med at tage stilling i tide.